Specializare: Senologie

Clinica Medicală OB GYN

Senologia este specialitatea medicală care studiază orice afecţiune a sânului. Medicii senologi de la Clinica Ob Gyn recomandă un consult anual. Spunem acest lucru pentru că prevenţia este cel mai de preţ lucru, iar timpul scurs de la apariţia primului semn de boală, până la consultaţia medicului specialist, poate fi decisiv. De asemenea îţi recomandăm să te adresezi în cel mai scurt timp unui medic specialist, dacă sesizezi orice modificare aparută la nivelul sanilor, Nu-ti fie teamă! Sunt şanse să nu ai complicaţii, şi chiar dacă vei avea, faptul că ai ales sa mergi din timp la un control medical senologic. îţi oferă şanse foarte mari să te însănatoşeşti.

Dr. Marian Iliescu

DR. MARIAN ILIESCU a fost un medic primar obstetrică si ginecologie timp de mai bine de 40 de ani, cu supraspecialitate în oncologie ginecologică și mamară, dar și cu mare experiența în patologia sânului, uroginecologie și ginecologie, inclusiv patologia menopauzei.

Specializări: Senologie; Ginecologie; Oncologie ginecologică; Investigații histopatologice; Menopauză; Uroginecologie; Contracepție; Investigații imagistice; Investigații de laborator; A doua opinie medicală.