Despre noi

Clinica Medicală OB GYN

Bine ai venit la COG OB GYN

Cabinete cu tradiţie în obstetrică ginecologie, fondate în anul 1993, unde activează medici specialişti în sănătatea femeii, cu o experienţă de peste 30 de ani


Cu ajutorul tehnologiei medicale high-end, de ultimă generaţie, şi al unui colectiv de medici cu o experienţă clinică cumulată de peste 70 de ani, ce deţine supraspecializări în ramuri conexe, clinica OB GYN vă ofera servicii medicale de excelenţă în domeniul obstetrică ginecologie.

Vei fi atent evaluată, diagnosticată, monitorizată şi tratată cu empatie şi blandeţe, în orice problemă medicală din aria noastră de expertiză:

ginecologie, senologie, medicină materno-fetală, oncologie mamară si ginecologică, uroginecologie, contracepție, infertilitate, sterilitate, patologia peri- și postmenopauză, investigaţii genetice, investigaţii imagistice 4D, investigatii histopatologice si investigatii de laborator.

De ce noi?


Te aşteptăm în cabinetul nostru OB GYN, într-o atmosferă intimă, alături de medici specialişti aflati în slujba sănătăţii femeii, de peste 30 de ani!

Spaţiul prietenos şi elegant al cabinetului de excelenţă în obstetrică ginecologie OB GYN, aflat într-o zonă centrală şi accesibilă din centrul Bucureştiului, te invită să te deschizi şi să ai o primă discuţie onestă şi plină de empatie cu medicul tău specialist OB GYN.

Fiecare caz este tratat de către un colectiv de medici specialişti, pentru că sănătatea intimă a fiecărei femei are nevoie de opinii medicale precise şi cu un înalt grad de acurateţe.

Echipa formată din experţi în obsterică ginecologie, cu supraspecializare în managementul sarcinilor cu risc crescut – medicina materno-fetala, senologie si oncologie ginecologică, va fi aproape de tine şi te va ghida cu empatie şi blandeţe, în alegerea celei mai bune decizii medicale pentru tine şi familia ta.

Ai nevoie de o consultație?

Fă o programare online sau telefonic!

0 +

Copii născuti cu medicii noștri

0 +

Ani de experiență adunați

0 +

Specialități medicale

Ce spun clienții nostri

Cand am luat decizia de a duce mai departe o sarcină cu risc, mi-am pus toată încrederea într-un doctor care a înfiinţat două departamente de medicină materno-fetală, la spitale cu tradiţie din Bucureşti!

Doamna Dr Lorenaa Turculeţ este un medic excepţional, însă ceea ce mă încurajează cel mai mult este empatia şi înţelegerea momentelor dificile prin care trecem, atat eu cât şi micuţul meu din burtică.

Mirela D.

Pacient Clinica OB GYN

Ce spun clienții nostri

Când am avut nevoie de un second opinion rapid şi sigur, într-un diagnostic ce mă neliniştea, am apelat la cel mai bun doctor senolog din Bucureşti, despre care mi-a povestit o prietenă. Dl Doctor Marian Iliescu nu numai că m-a liniştit, dar mi-a oferit increderea că totul se va termina cu bine, în urma tratamentului pentru un cancer mamar incipient, care a recidivat.

Ioana P.

Pacient Clinica OB GYN

Ce spun clienții nostri

Am ajuns la o vârstă, spunem noi! Însă când ajugi la vârstă aceea, poţi să devii copleşită de o serie de schimbări la care chiar nu te aşteptai! Consilierea medicilor OB GYN în cazul meu de peri-menopauza – menopauză precoce, m-a determinat să învaţ mai multe despre corpul meu şi să mă adaptez la noua mea varstă biologică cu empatie şi grijă pentru corpul meu!

Claudia P.

Pacient Clinica OB GYN

În slujba sănătăţii femeii la orice vârstă biologică

Cabinete supraspecializate în medicina meterno-fetală, senologie și oncologie ginecologică


Urmărește-ne: