Medici

Clinica Medicală OB GYN

Peste 70 de ani de experienţă, acumulată de către echipa de medici specialişti în obstetrică ginecologie OB GYN, în tratarea femeilor!

Comunicarea empatică a colectivului de medici specialişti OB GYN, precum şi analiza atentă şi supravegherea constantă a pacientei în timpul investigaţiilor specifice ce sunt efectuate cu tehnologie medicală de ultimă oră, definesc relaţia pe care dorim să o dezvoltăm cu fiecare pacientă a noastră, pentru care sănătatea reprezintă grija pentru a susţine un echilibru al stării de bine.

Colaborăm cu medici din intreaga ţară pentru a trata cazuri speciale, cu risc crescut. Supraspecializarea doctorilor clinicii OB GYN, în arii precum medicina maternofetala – sarcini cu risc, imagistică 4D de înaltă fidelitate, senologie şi oncologie ginecologică, ne aduc aproape de paciente care au nevoie de un second opinion precis sau de un diagnostic rapid și clar.

Dr. Lorena Turculeț

DR. LORENA TURCULEȚ este medic primar obstetrică ginecologie, cu supraspecialitate în medicina maternofetală, având în același timp competență și o vastă experiență in Colposcopie și citopatologie col uterin; Chirurgie minim invazivă: histeroscopie și laparoscopie; Ecografie obstetrica și ginecologie.

Specializări: Medicina maternofetală; Diagnosticul și supravegherea sarcinii normale și patologice; Investigații imagistice; Ecografie 3D/4D în sarcină, ecografie transvaginală, ecografie mamară; Contracepție, Infertilitate; Ginecologie; Uroginecologie; Menopauză; Senologie; Investigații de laborator; Investigații anatomo-patologice; Investigații genetice; A doua opinie medicală.

Dr. Marian Iliescu

DR. MARIAN ILIESCU a fost un medic primar obstetrică si ginecologie timp de mai bine de 40 de ani, cu supraspecialitate în oncologie ginecologică și mamară, dar și cu mare experiența în patologia sânului, uroginecologie și ginecologie, inclusiv patologia menopauzei.

Specializări: Senologie; Ginecologie; Oncologie ginecologică; Investigații histopatologice; Menopauză; Uroginecologie; Contracepție; Investigații imagistice; Investigații de laborator; A doua opinie medicală.

Dr. Laura Tigoianu

Medic primar obstetrică-ginecologie, doctorand în științe medicale, cu supraspecialitate în medicina materno-fetală.

Specializări: Medicină materno-fetala; Investigații imagistice; Contracepție, infertilitate; Ginecologie, uroginecologie; Menopauză; Investigații de laborator; Investigații anatomo-patologice; Investigații genetice.

Dr. Daniela Munteanu

Dr. Daniela Munteanu este medic primar obstetrica- ginecologie cu competente in Colposcopie și citodiagnostic, Ecografie obstetrica și ginecologie, Histeroscopie si supraspecialitate in Managementul serviciilor de sanatate.

Specializări: Investigatii imagistice; Contraceptie, infertilitate; Ginecologie, uroginecologie; Menopauza, senologie; Investigatii de laborator; Investigatii anatomo-patologice; Investigatii genetice;

Orarul Medicilor


Luni

Marți

Miercuri

Joi

Vineri

15:00 – 19:00

DR. LAURA TIGOIANU

10:00 – 14:00

DR. LORENA TURCULEȚ

15:00 – 19:00

DR. DANIELA MUNTEANU

15:00 – 19:00

DR. LORENA TURCULEȚ

11:00- 18:00

DR. LORENA TURCULEȚ

Ai nevoie de o consultație?

Fă o programare online sau telefonic!