Specializări

Clinica Medicală OB GYN

Medicină Maternofetală

Medicina materno-fetală este o sub-specialitate a obstetricii care se concentrează pe diagnosticul și tratarea mamelor însărcinate și a bebelușilor nenăscuți. Un medic specializat în medicină materno-fetală acordă îngrijire femeilor care prezintă un risc ridicat de probleme în timpul sarcinii, dar poţi beneficia de consultul unui medic cu această specializare şi dacă ai o sarcină normală, pentru a te asigura de evoluţia sănătoasă a bebeluşului tău.

Vezi detalii și medici

Ginecologie

Sănătatea ginecologică este o componentă esențială a stării de bine a femeii. O monitorizare corectă de la primele menstruații este punctual de plecare pentru o sarcină de succes, şi cheia evitării sau depistării la timp a celor mai des întâlnite tipuri afecţiuni oncologice - cancere, care afectează femeile (cancer de sân, de col uterin sau endometrial).

Vezi detalii și medici

Senologie

Senologia este specialitatea medicală care studiază orice afecţiune a sânului. Medicii senologi de la Clinica Ob Gyn recomandă un consult anual. Spunem acest lucru pentru că prevenţia este cel mai de preţ lucru, iar timpul scurs de la apariţia primului semn de boală, până la consultaţia medicului specialist, poate fi decisiv. De asemenea îţi recomandăm să te adresezi în cel mai scurt timp unui medic specialist, dacă sesizezi orice modificare aparută la nivelul sanilor, Nu-ti fie teamă! Sunt şanse să nu ai complicaţii, şi chiar dacă vei avea, faptul că ai ales sa mergi din timp la un control medical senologic. îţi oferă şanse foarte mari să te însănatoşeşti.

Vezi detalii și medici

Oncologie ginecologică

Oncologia Ginecologică se ocupă de tratamentul, pe cale medicală sau chirurgicală, sistemului de reproducere feminin, după ce au fost stabilite diagnostice oncologice. Cancerele ginecologice definesc tumorile maligne ce apar la nivelul tractului genital feminin şi includ cancerele ovariene, cancerele de corp uterin, de col uterin, dar şi tipuri mai rar intalnite, cum ar fi cancerele vulvare sau vaginale. Clinica Ob Gyn oferă soluții de tratament pentru întreaga gamă de afecțiuni oncologice, în diverse stadii de evoluție.

Vezi detalii și medici

Uroginecologie

Uroginecologia este o specialitate de graniță care are ca obiect diagnosticul şi tratamentul tulburărilor de statică pelvină traduse prin incontinenţa urinară sau fecală şi prolapsul organelor pelvine. Tratamentul chirurgical al incontinenței urinare și prolapsului se realizează prin tehnici minim invazive care necesită spitalizare sub 24 de ore.

Vezi detalii și medici

Investigații imagistice

ECOGRAFIA în obstetrică ginecologie este o metodă imagistică prin care, cu ajutorul ultrasunetelor, se poate vizualiza structura aparatului genital feminin, se monitorizează evoluția sarcinii și dezvoltarea fătului. Ecografii 3D-4D de inalta fidelitate la Clinica Ob Gyn

Vezi detalii și medici

Infertilitate / Sterilitate

Infertilitatea este definită ca lipsa apariției unei sarcini după aproximativ 1 an de contact sexual regulat, neprotejat, la un cuplu aflat la o vârstă fertilă. Dacă vârsta partenerei este peste 35 ani, cuplul va apela la consultul de specialitate după 6 luni de încercări. Testele de fertilitate necesită mai mult timp, capacitatea fertilă scăzând cu vârsta, de aceea consultul de specialitate nu trebuie amânat.

Vezi detalii și medici

Contracepție

Metodele contraceptive existente la ora actuală funcționează prin mecanisme de acțiune diferite. Așadar, sunt disponibile metode hormonale/non- hormonale, cu durată scurtă/lungă de acțiune și temporare/permanente. Echipa noastră poate ajuta în alegerea corectă și potrivită fiecărui cuplu in vederea obținerii rezultatelor dorite de către parteneri.

Vezi detalii și medici

Investigații de laborator

Vezi detalii și medici

Investigații histopatologice

Vezi detalii și medici

Investigații genetice

Vezi detalii și medici