Dr. Daniela Munteanu

Clinica Medicală OB GYN

Dr. Daniela Munteanu

Oferă consultații și consiliere în:

Investigatii imagistice; Contraceptie, infertilitate; Ginecologie, uroginecologie; Menopauza, senologie; Investigatii de laborator; Investigatii anatomo-patologice; Investigatii genetice;


Telefon programări

0721.824.738 / 0723.305.006

Email programări

programari@obgyn-clinic.ro

Clinica Medicală OB GYN

Despre Dr. Daniela Munteanu


Dr. Daniela Munteanu este medic primar obstetrica- ginecologie cu competente in Colposcopie și citodiagnostic, Ecografie obstetrica și ginecologie, Histeroscopie si supraspecialitate in Managementul serviciilor de sanatate.

Medic primar obstetrică-ginecologie

Competențe:

  • Colposcopie și citodiagnostic
  • Ecografie obstetrica și ginecologie
  • Histeroscopie

Supraspecialitate

  • Managementul serviciilor de sanatate

Trimite o cerere de programare


În prezent medic primar obstetrica-ginecologie ăn cadrul Institutul Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului „Alessandrescu-Rusescu” București.

Scurt istoric

  • medic primar din 1998
  • medic obstetrica ginecologie in cadrul Spitalului de Obstetrica-Ginecologie Ploiesti din 1995-2009
  • medic primar obstetrica ginecologie in cadrul Institutul Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului „Alessandrescu-Rusescu” Bucuresti din 2009-prezent

Regenerare si rejuvenare intima

Terapie cu plasma bogata in trombocite


De la necesitate

La estetica

Descoperă beneficiile terapiei PRP sau terapiei „vampir” în ginecologie!

Acest tratament inovator, care utilizează propriul sânge al pacientei, stimulează regenerarea țesuturilor intime. Terapia vampis, cum mai este denumita in termeni populari, este o opțiune non-invazivă și sigură, oferind rezultate naturale și durabile. Prin revitalizarea și întinerirea țesuturilor, terapia vampir sau PRP poate contribui la îmbunătățirea sănătății feminine și a calității vieții intime. Apelează la serviciile noastre pentru a descoperi cum terapia cu plasmă bogată în trombocite poate aduce beneficii pentru tine.