Specializare: Medicină Maternofetală

Clinica Medicală OB GYN

Medicina materno-fetală este o sub-specialitate a obstetricii care se concentrează pe diagnosticul și tratarea mamelor însărcinate și a bebelușilor nenăscuți. Un medic specializat în medicină materno-fetală acordă îngrijire femeilor care prezintă un risc ridicat de probleme în timpul sarcinii, dar poţi beneficia de consultul unui medic cu această specializare şi dacă ai o sarcină normală, pentru a te asigura de evoluţia sănătoasă a bebeluşului tău.

Dr. Lorena Turculeț

DR. LORENA TURCULEȚ este medic primar obstetrică ginecologie, cu supraspecialitate în medicina maternofetală, având în același timp competență și o vastă experiență in Colposcopie și citopatologie col uterin; Chirurgie minim invazivă: histeroscopie și laparoscopie; Ecografie obstetrica și ginecologie.

Specializări: Medicina maternofetală; Diagnosticul și supravegherea sarcinii normale și patologice; Investigații imagistice; Ecografie 3D/4D în sarcină, ecografie transvaginală, ecografie mamară; Contracepție, Infertilitate; Ginecologie; Uroginecologie; Menopauză; Senologie; Investigații de laborator; Investigații anatomo-patologice; Investigații genetice; A doua opinie medicală.

Dr. Laura Tigoianu

Medic primar obstetrică-ginecologie, doctorand în științe medicale, cu supraspecialitate în medicina materno-fetală.

Specializări: Medicină materno-fetala; Investigații imagistice; Contracepție, infertilitate; Ginecologie, uroginecologie; Menopauză; Investigații de laborator; Investigații anatomo-patologice; Investigații genetice.