Clinica Medicală OB GYN
Terapia PRP pentru femei implică colectarea sângelui propriu al pacientei și prelucrarea acestuia pentru a izola plasmă bogată în trombocite. Apoi are loc injectarea acestei plasme în zona specifică a corpului pentru a stimula vindecarea și regenerarea țesuturilor. În cazul femeilor, terapia PRP poate fi folosită pentru a trata diverse afecțiuni, cum ar fi pierderea părului, ridurile faciale, disfuncția sexuală sau tulburările musculo-scheletice. Acest tratament este considerat a fi minim invaziv și are ca scop îmbunătățirea aspectului și stării generale a pielii, a sănătății capilarelor sau a funcției sexuale, fără intervenții chirurgicale sau substanțe străine introduse în organism..
Acest tratament inovator, care utilizează propriul sânge al pacientei, stimulează regenerarea țesuturilor intime. Terapia vampis, cum mai este denumita in termeni populari, este o opțiune non-invazivă și sigură, oferind rezultate naturale și durabile. Prin revitalizarea și întinerirea țesuturilor, terapia vampir sau PRP poate contribui la îmbunătățirea sănătății feminine și a calității vieții intime. Apelează la serviciile noastre pentru a descoperi cum terapia cu plasmă bogată în trombocite poate aduce beneficii pentru tine.
Descoperă în cabinetul nostru ginecologic terapia cu plasma sanguină PRP, o soluție inovatoare pentru îmbunătățirea sănătății feminine. Prin utilizarea plasmei bogată în trombocite, acest tratament non-invaziv stimulează regenerarea țesuturilor, oferind rezultate naturale și durabile.
Principalele beneficii ale terapiei PRP includ: stimularea regenerarii tesuturilor, reducerea inflamatiei, imbunatatirea circulatiei sanguine și creșterea colagenului. Aceste efecte contribuie la vindecarea și imbunatatirea sănătății în diverse condiții.
Efectele secundare ale terapiei PRP sunt în general minime. Cu toate acestea pot apărea uneaori: roseata, umflătura sau sensibilitate temporara în zona tratata. Procedura de terapie PRP implica recoltarea unei cantitati mici de sânge de la pacienta, prelucrarea acestuia (centrifugare) pentru a separa plasma bogata în trombocite și factori de creștere, iar apoi, injectarea acestei plasme în zona afectată. Procesul poate varia în functie de indicatiile specifice ale fiecarei paciente. Frecventa repetarii poate varia în funcție de conditia tratata și răspunsul pacientei. În general sunt necesare initial 2 – 3 injectari la distanța de 6 – 8 săptămâni și apoi tratament anual de intretinere.
Terapia cu plasma bogata în trombocite (PRP) se folosește cu succes în multe afectiuni genitale dar și în ginecologia estetica, datorită efectului de stimulare a regenerarii tesutului, care duce la imbunatatirea sănătății dar și a aspectului organelor genitale. Este o procedura minim invaziva, cu puține efecte adverse și un timp scurt de recuperare. Unul dintre principalele ajantaje ale terapiei PRP este faptul ca folosește substante naturale, din propriul corp al pacientei, reducand riscul de reactii adverse sau de respingere.
DR. LORENA TURCULEȚ este medic primar obstetrică ginecologie, cu supraspecialitate în medicina maternofetală, având în același timp competență și o vastă experiență in Colposcopie și citopatologie col uterin; Chirurgie minim invazivă: histeroscopie și laparoscopie; Ecografie obstetrica și ginecologie.
Specializări: Medicina maternofetală; Diagnosticul și supravegherea sarcinii normale și patologice; Investigații imagistice; Ecografie 3D/4D în sarcină, ecografie transvaginală, ecografie mamară; Contracepție, Infertilitate; Ginecologie; Uroginecologie; Menopauză; Senologie; Investigații de laborator; Investigații anatomo-patologice; Investigații genetice; A doua opinie medicală.
Luni | Marți | Miercuri | Joi | Vineri |
15:00 - 19:00 DR. LAURA TIGOIANU | 10:00 - 14:00 DR. LORENA TURCULEȚ | 15:00 - 19:00 DR. DANIELA MUNTEANU | 15:00 - 19:00 DR. LORENA TURCULEȚ | 11:00- 18:00 DR. LORENA TURCULEȚ |
Cauzele și factorii de risc ai displaziei cervicale
Principala cauză a displaziei cervicale este infecția cu HPV, un virus comun care se transmite prin contact sexual. Cu toate acestea, nu toate infecțiile cu HPV duc la displazie cervicală. Alți factori de risc includ: